BaByliss föhnborstel

Op zoek naar een BaByliss föhnborstel? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek. Wie op zoek is naar een föhnborstel of krulföhn, komt ongetwijfeld snel uit bij BaByliss. Het merk heeft alles in huis voor haarstyling en is uitgegroeid tot één van de topleveranciers van de beste föhnborstels. Dat is uiteraard niet zonder reden. Met de producten van BaByliss haal je namelijk kwaliteit in huis. Zo ben je met een BaByliss roterende föhn borstel altijd verzekerd van een kapsel alsof je net van de kapper komt. Met de borstels creëer je extra volume, voorzie je je haar van een mooie slag en breng je jouw haar in model. Op deze pagina vind je een overzicht van de BaByliss föhnborstels die momenteel verkocht worden.

Welke BaByliss föhnborstel kopen?

Wat is nou de beste BaByliss föhnborstel? Dat is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Het belangrijkste is om altijd in gedachte te houden voor wat voor haartype je op zoek bent naar een föhnborstel van BaByliss. Zo zijn bijvoorbeeld niet alle föhnborstels ook geschikt voor korter haar. Dat is dan ook iets waar je goed op moet letten bij de aanschaf van een föhnborstel. Daarnaast heeft BaByliss varianten met een roterende föhn en zonder. Hieronder vind je een overzicht van de BaByliss föhnborstel.

1. BaByliss AS82E Shape & Smooth föhnborstel

Wie graag een betaalbare BaByliss föhnborstel aanschaft, komt al gauw terecht bij de Shape & Smooth föhnborstel AS82E. Deze krulföhn haal je in huis voor een bedrag van ongeveer 25 euro. Ideaal aan deze hetelucht borstel is dat je verschillende opzetstukken meegeleverd krijgt. De eerste is een opzetborstel van 38 mm voor slag of volume. De tweede is een 20 mm borstel voor extra volume. Daarnaast is de borstel voorzien van twee temperatuurinstellingen en is er een keramische coating aanwezig om het haar te beschermen. Deze föhnborstel van BaByliss komt ook wat betreft het handvat goed uit de test. Door het dunne handvat ligt hij lekker in de hand.

2. BaByliss AS126E Perfect Finish Föhnborstel

In een iets hogere prijsklasse kom je bij de BaByliss AS126E Perfect Finish föhnborstel terecht. Wat bij dit apparaat meteen opvalt, is het design. Zo is voor deze krulföhn gekozen voor de kleur zwart met rose gold tinten. Wat betreft de borstel zelf krijg je liefst vier opzetstukken meegeleverd. Ieder opzetstuk heeft zo zijn eigen functie. Zo heb je de 38 mm thermische borstel voor volume en vorm, de 20 mm borstel met zachte haren voor volume bij de haaraanzet en een straightening stuk om je haar te steilen. Daarnaast krijg je een blaasmond meegeleverd om je haar droog te föhnen. De ionische anti-frizz functie zorgt ervoor dat je haar niet gaat pluizen. Deze BaByliss borstel kost ongeveer 50 euro.

3. BaByliss roterende föhnborstel AS950E

Op zoek naar een BaByliss föhnborstel die net een stapje verder gaat dan de hierboven genoemde varianten, dan is de BaByliss AS950E roterende föhnborstel een aanrader. Deze krulborstel beschikt over roterende borstels die zachtjes door het haar draaien. Daarmee creëer je een gepolijst blow-dry effect. De borstels draaien beide kanten uit en zijn voorzien van een ionische functie om te zorgen dat je haar pluisvrij, glad en glanzend wordt. Bij deze borstel krijg je twee opzetstukken meegeleverd. Het eerste opzetstuk is een 50 mm borstel en het tweede opzetstuk is een 40 mm borstel. Met beide borstels zorg je voor meer volume en een slag voor alle haarlengtes.

4. BaByliss föhnborstel Air Style AS136E

Ga jij liever voor een net iets uitgebreidere föhnborstel? Bekijk dan eens de Air Style 1000 warmeluchtborstel AS136E van BaByliss. Deze krulborstel heeft als groot voordeel dat hij maar liefst vier opzetstukken heeft. De meegeleverde opzetstukken zijn: een blaasmond, een stijlborstel, 32-22mm iconische borstel en 50mm ronde borstel met flexibele borstelpinnen. Zo kun je dus voor ieder model een geschikt opzetstuk gebruiken. Daarmee behaal je het beste resultaat wat betreft vorm, volume en gladheid. Door de aanwezigheid van de ionische anti-frizz functie is jouw haar na afloop ook pluisvrij. De borstel is verder voorzien van twee snelheden en een 2,5 meter lang meedraaiend snoer.

5. BaByliss Beliss Big Hair 1000 AS960E

Met de AS960E heeft BaByliss de opvolger van de AS950E in huis gehaald. Deze borstel is dan ook logischerwijs net iets duurder dan zijn voorganger. Deze set wordt geleverd met vier verschillende opzetstukken en een handige etui om de styler in te bewaren. De föhnborstel is de ideale hulp bij het drogen en stylen van het haar. Wie voor deze airstyler gaat, haalt een apparaat in huis met een roterende borstel van 50 mm met zachte borstelharen, een 20 mm borstel met zachte borstelharen, een straightening opzetstuk en een blaasmond. Daarnaast is er ionische anti-frizz functie aanwezig om pluizend haar te voorkomen. De AS960E is voorzien van twee temperatuurinstellingen en een koude luchtstand om het haar te fixeren.